Bajkovite kreacije iz Bijeljine

Sanela Mandić, poznata kao neko sa istančanim ukusom za modu, kome je stil urođena osobina,odlučila je da svoju viziju lijepog prenese i na druge. Tako je nastao njen atelje, mjesto gdje svaka žena može da ostvari svoj san i dok nosi kreacije brižljivo osmišljene u koje je utkana ljubav, trud i čitav jedan svijet, bude prava princeza.

  • Magazin
  • Moda i ljepota


Sanela kaže da je ljepota individualna stvar te da u svemu možete pronaći nešto lijepo, da je nepotrebno kopirati bilo koga i uzeti pažnju po svaku cijenu.Za kreiranje koje je od hobija prešlo u solidan posao kaže da je ispunjava, te je još srećnija jer kao majka tri kćerke svakodnevno od njih dobija inspiraciju i prenosi na svoje modele. Ono što ona radi prepoznale su brojne dame iz Bijeljine, Republike Srposke, BiH, Srbije i inostranstva.

Internet i društvene mreže donijeli su nam bržu dostupnost noviteta sa svjetske modne scene te samim tim pojačale želju žena da izgledaju jedinstveno i drugačije.

Iako postoji mišljenje da su žene poprilično komplikovane, posebno mlađe koje su u fazi pronalaženja sebe i onog što im odgovara,  iz bogatog iskustva i kao majka i kao neko ko je duboko u svijetu mode djevojkama savjetuje da budu svoje.


Pepeljuga je davno pronašla svoju staklenu cipelicu, koja je bila jedinstvena i pristajala samo njoj, pa tako i svaka žena mora imati ono nešto svoje što će je izdvojiti od ostalih i što će biti samo po njenoj mjeri poput haljine koja će pokazati njenu unikoatnost.BN TV

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

Striko Momo

04.02.2018 19:40

Djeco moja snalazljiva

Nada

04.02.2018 20:40

Sanela haljine su predivne. A ljude ce uvijek najvise da boli tudji uspjeh.

A jeste i uspjela boze, iz Despotovicevog sanka u kreatorke, auf

Re nada

05.02.2018 15:18

Diana

05.02.2018 00:57

Nažalost, srpska posla. Ništa lepo od tudje pakosti ne može da dođje do izražaj!

Sama sebi pises komentare moja ti, nema niko drugi ahahahahahahaahh, migrena te satra

Re

07.02.2018 17:56

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.