EK: Delfini poranili i ubrali "lale", a sad - Hrvati!

Odmorio Duško Pijetlović. . .

  • Sport
  • Ostali sportovi


Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je i treću pobedu na Evropa kupu u Splitu pošto je rano jutros (10.30) bez većih problema izašla na kraj sa Holanđanima.

"Lale" su samo u prvoj četvrtini vodile protiv naše reprezentacije, kojoj je očigledno bilo potrebno malo vreme da se razbudi, pa je nakon početnih 2:0 za rivala uzvratila jako i nanizala šest golova samo do poluvremena.

Na kraju, rutinskih: Srbija - Holandija 15:7 (2:2, 4:0, 5:2, 4:3)

Srpsku reprezentaciju predvodio je Ćuk sa tri gola, dok su Ubović, Jakšić, Filipović i Drašović bili precizni po dva puta. Upisali su se još i Viktor i Strahinja Rašović, Mandić i Stojanović, dok na ovom susretu nije igrao Duško Pijetlović.

Selektor Savić sačuvao je iskusnog "sidraša" za popodnevni meč (19 časova) protiv Hrvatske, a podsetimo da je Srbija i zvanično učesnik F8 u Budimpešti, a konačan plasman naše selekcije biće poznat posle večerašnjeg derbija.

SRBIJA: G.Pijetlović, Mandić 1, V.Rašović 1, Ranđelović, Ćuk 3, Lazić, Ubović 2, Stojanović 1, Jakšić 2, Filipović 2, Drašović 2, S.Rašović 1, B.Mitrović.

Selektor: Savić.

HOLANDIJA: Vagenar, Van der Horst, Vinkelhorst, Van den Burg, Rojten, Lindaut 1, Hopelman, Van Iperen 3, Miler, Venhus 1, Kopman 2, Lukas, De Kof.

Selektor: Van Galev.

Izvor: mondo.rs

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.