Da li je Lindzi Von anti-Amerikanka?!

Skijašica se uvredila na kritike da ne voli svoju zemlju i najavila da će po završetku Zimskih olimpijskih igara reći šta ima na tu temu.

  • Sport
  • Ostali sportovi


Američka skijašica Lindzi Von kaže da su je povredile optužbe da je "anti Amerikanka", zbog njenih stavova o predsedniku Donaldu Trampu.

Von je u subotu zauzela šesto mesto u superveleslalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, a posle trke doživela je brojne uvrede na društvenim mrežama zbog izjave iz decembra da neće posetiti Belu kuću ako osvoji medalju.

"Ja sam najameričkija osoba koju ćete ikada naći. Dolazim iz Minesote, iz zemlje farmi. Moja porodica je čvrsta, to su zdravi ljudi. Volim svoju zemlju i volim da se za nju takmičim. Ponosna sam što predstavljam SAD u Pjongčangu. Boli me kada ljudi ono pričaju, pošto to nije tačno", rekla je Von.

Von je u decembru u jednom televizijskom intervjuu rekla da će "u Pjongčangu predstavljati sve ljude iz SAD, a ne predsednika".

Ona je navela da će "ignorisati hejtere", pošto mora dobro da se pripremi za sredu, kada je na programu takmičenje u spustu.

"Želela bih da kažem mnogo, ali sada nije pravo vreme pošto moram da se koncentrišem na trke, a to mi je u ovom trenutku najvažnije. Nisam promenila mišljenje, ali sam odlučila da se sada koncentrišem na sport. Posle trka, u kojima imam priliku da ostvarim pozitvan rezultat, onda ću ponovo reći šta želim", najavila je Von.

Izvor: Beta

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Sasha

19.02.2018 14:32

Riba i po.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.