Vučić potvrdio hapšenje stranaca

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je sinoć da je uhapšena grupa stranih državljana i ocenio da se ne radi o bilo čemu "posebno opasnom".

  • Vijesti
  • Srbija


Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, na zajedničkoj konferenciji za štampu sa američkim senatorom Ronom Džonsonom, rekao da je neke informacije dobio, ali da će tek imati sastanak sa ljudima koji su detaljnije upoznati sa svim što se dešavalo.
 
"„Imali smo jedan slučaj, koji je bio nešto ozbiljniji u prethodnom periodu, ali za ovaj danas ne mislim da je tog nivoa", kazao je on.

Ukazao je da nije bilo samo američkih držvljana, već i iz drugih zemalja, i da ne misli da je ovaj slučaj povezan sa ranijim hapšenjem.

" Da ne govorim ništa dok ne dobijem izveštaj bezbednosne službe Srbije", naglasio je Vučić.

Početkom meseca u Beogradu je uhapšen američki državljanin, bivši marinac, kod kojeg je pronađen pištolj sa izbrisanim brojem, a mediji su spekulisali da je spremao atentat.

(Tanjug)

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

SRBENDA

19.02.2018 09:24

Podrska Vucicu i Dodiku da nastave ovako da se i dalje bore za svoj narod, ponosni Srpski narod, najjadniji i najsiromasniji narod u evropi. Gospodo samo napred uz blagoslov SPC da nam da dragi Bog da da budemo jos jadniji i siromasniji.

Pustaj to vuče..to su moji instruktori...reče mile dok glas odzvanja laktašima. Na to ce vuk od bugojna..nije problem mile brate mili ja sam mislio da su to rusi bili...

Mile Laktasenko

19.02.2018 09:34

Scenario

19.02.2018 09:54

Predizborna kampanja!

Ante

19.02.2018 16:10

Ovaj ko margarin samo nije u foliji hoda go

yu

19.02.2018 17:44

Bogami vucic da se pricuva skoro procurila vest da se sprema kindapovanje vucica od strane vanzemaljaca

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.