Agasi: I dalje odbijam bilo kakav novac od Novaka!

Andre Agasi, trener Novaka Đokovića, rekao je da se ništa nije promenilo u saradnji sa srpskim igračem, uključujuči i novčane nadoknade.

  • Sport
  • Tenis


Agasi, koji sa Đokovićem radi od Rolan Garosa prošle godine, više puta je naglašavao da se timu priključio "o svom trošku", a tako je i sada.

Novak od tog trenutka nije igrao mnogo tenisa – u Parizu je ispao u četvrtfinalu, kao i u Londonu, da bi onda napravio pauzu zbog povrede lakta sve do Australijan opena.

"Odbijam da uzmem bilo šta od Novaka, uključujući i novac za troškove – tome ne interesuje. Ako mogu da mu pomognem, mogu i to je dobra stvar", rekao je Agasi.

Legendarni Amerikanac se prisetio i prvih treninga sa Đokovićem.

"Pomno sam ga posmatrao na šljaci i prostor koji on pokriva je izuzetan. Kada sam krenuo svojim stopalima da ‘brojim’ gde je stajao, bilo je ukupno šest koraka, ali je Novak to pokrio neverovatno brzo".

Osvajač osam Grend slem trofeja priznao je i da mu se vratila ljubav prema igri.

"Kada je tenis u pitanju, osećam se mnogo bolje nego u periodu kada sam u svojoj knjizi napisao da mrzim ovaj sport. Moja karijera je evoluirala na takav način i sada posmatram tenis takvim kakav je. ‘Cena’ je bila veoma visoka dok nisam uspeo da pronađem pravi kontekst", zaključio je Agasi.

Izvor: B92

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.