Gej poljubac pred kamerama na ZOI!

Američki skijaš Gas Kenvorti poljubio svog momka pre kvalifikacione trke na Zimskim olimpijskim igrama u Južnoj Koreji. Poljubac obišao svet.

  • Sport
  • Ostali sportovi


Zimske olimpijske igre u Južnoj Koreji ostaće upamćene i po prvom gej poljupcu uživo.

Američki skijaš u slobodnom stilu Gas Kenvorti poljubio svog momka Metjua Vilkasa pre kvalifikacione trke na Zimskim olimpijskim igrama u Južnoj Koreji

Ni jedan, ni drugi nisu bili svesni da ih kamera u tom trenutku snima, a Kenvorti je posle tog saznanja oduševeljeno podelio tu fotografiju na Twitter-u.

"U detinjstvu nisam o ovome mogao ni da sanjam, da vidim poljubac dvojice muškaraca na TV-u, na Olimpijskim igrama! Hteo sam to da uradim i na prethodnim Olimpijskim igrama! Ljubav je ljubav je ljubav", napisao je američki olimpijac.

Kenvorti je rekao i da mu ovo više znači nego medalja.

Njegov partner Metju Vilkas kaže da je dobro što je poljubac bio snimljen, jer bi mogao da doprinese "gej pitanju".

"Verujem da je ovo veliki trenutak za, recimo, gej tinejdžera koji vidi sportistu koji je ponosan što ne krije svoje seksualno opredeljenje", rekao je Vilkas.

Kenvorti je osvojio srebrnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju pre četiri godine. Odmah potom je javno obznanio da je gej.

Kenvorti i klizač Adam Ripon su prvi američki sportisti koji su otvoreno priznali da su homoseksualci a koji se takmiče na Olimpijskim igrama.

Izvor: mondo.rs

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Djunta bl

20.02.2018 19:03

Koliko je jak taj pederski lobi, to je strašno...

Kad

21.02.2018 19:57

Vidim PEDERE muka mi je. Povraca mi se.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.