Brazilac brutalno pretukao sakupljača lopti, jer je slavio gol!

Derbi brazilske državne lige između Komersijala i Operarija obeležio je nezapamćen incident čak i za tamošnji fudbal.  HAOS: Fudbaler prebio skupljača lopti! Novo ludilo iz brazilskog fudbala!

  • Sport
  • Fudbal


Igrao se četvrti, poslednji minut sudijske nadoknade kada je igrač gostiju Džeferson Reis počeo brutalno da udara jednog od sakupljača lopti, inače člana juniorskog tima Komersijala, jer je ovaj slavio gol koji je na kraju njegovoj ekipi doneo sva tri boda (1:0).

Dečak je tek uz pomoć jednog protivničkog igrača, krvavog nosa i vidno uzdrman, uspeo da se odbrani od napada pomahnitalog Džefersona, da bi potom na terenu izbio opšti haos, pa su se ubrzo pojavile i jake policijske snage.

Ovo je drugi put u isto toliko dana da Brazilci dolaze u centar pažnje svetske javnosti iz nesportskih razloga, pošto je duel Vitorije i Baije prekinut zbog čak deset crvenih kartona.U brazilskim fudbalskim ligama se svašta dešava.

Pre nekoliko dana izvestili smo vas o utakmici niže lige u kojoj je sudija pokazao čak DEVET crvenih kartona!

A evo novog, još luđeg događaja.

U nekoj od nižih, poluamaterskih liga, u lokalnom derbiju Komercijala i Operarija (1:0), izbila je neverovatna tuča.

Igrač gostujuće ekipe Džeferson Reis je iznerviran događajima na terenu dohvatio skupljača lopti i propisno ga izudarao.

Dok su ostali igrači na terenu shvatili šta se dešava, nesrećni momak se jedva branio od razjarenog fudbalera, a onda su se umešali i ostali igrači. Domaći su pojurili Džefersona koji je bežao oko terena.

Na kraju su morali da intervenišu policajci!

Nesrećnom skupljaču lopti, koji ima 19 godina, polomljen je nos i zadobio je više udaraca na ostatku lica.

"Nismo samo mi krivi. Domaćini su odgovorni za ponašanje svojih ljudi. Skupljač lopti je provocirao našeg igrača uvredljivim gestikulacijama, što ne opravdava našeg igrača. S njim smo raskinuli ugovor", rekao je predsednik Operarija.

Izvor: B92/mondo.rs

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.