U autu pronašli 50.000 evra

Na prelazu Gradina, na granici sa Bugarskom, carinici Srbije zaplijenili su neprijavljenih oko 50. 000 evra.

  • Vijesti
  • Srbija


Novac je otkriven kada je na carinsku kontrolu stigao “audi”, registarskih oznaka BiH, koji je iz Tutina ka Turskoj vozila 37-godišnja državljanka Srbije u društvu trojice muškaraca.

Oni su u nedjelju, 18. februara naveli da su pošli u Tursku da kupe tekstilnu robu, a na pitanje carinika koliko novca imaju da prijave, odgovorili su da svako ponaosob ima po 10.000 evra i “nešto preko”, saopšteno je danas iz Uprave carina Srbije.

Prebrojavanjem novca utvrđeno je da “nešto preko” iznosi 49.950 evra, a pošto nije bilo nikakve potvrde o porijeklu novca, privremeno je zadržan.

Carinski službenici su potom odobrili putnicima da nastave put sa po 10.000 evra, što je maksimalan dozvoljeni iznos koji se može prenijeti preko granice bez prijavljivanja.

Izvor: Srna

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Goran

20.02.2018 18:39

Da je 2 miliona, znali bi da je Slobodan Stankovic :)

Sića

21.02.2018 14:51

Ovo je sića u odnosu na količine novca koje JOVO ZAGORAC iz Beogradske firme NOVO INVESTMENT doo donosi u Banjaluku preko graničnog prelaza Gradiška! Ali JOVO ZAGORAC ima zaštitu braće Kojić sa carine jer je njijovog sina postavio na mjesto direktora RSA Gaming doo,a braća Kojić rade za MILOŠA ČUBRILOVIĆA - ČUBRIJA kojeg štit Milorad Dodik!!!!!!

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.