Zbog ovoga nije poželjan seks u vodi

Iako je vođenje ljubavi u vodi uzbudljivo i primamljivo mnogima, dobro razmislite da li biste imali seks u vodi.

  • Magazin
  • Zdravlje


Vođenje ljubavi u vodi može da ima posledice po vaše zdravlje, piše Kosmopoliten. Da biste izbegli infekcije i probleme, koji mogu da nastanu zbog seksa u vodi, preporuka je da izbegavate seks u takvim okolnostima.

Ovo su razlozi zbog kojih ne bi trebalo da vodite ljubav u vodi.

Nedostatak prirodnog lubrikanta

Nažalost, voda nije vlažnost koja vam je potrebna kako bi seks bio prijatan. Ona će isprati prirodni lubrikant koji telo proizvodi, pa vam seks neće prijati.

Opasnost od bakterija

Svaka voda, bilo da je reč o moru, jezeru, reci ili vodi iz bazena, puna je bakterija koje mogu da stvore probleme u polnim organima, naročito u vagini koja je idealna za razvoj infekcija.

Štetnost proizvoda za kupanje i tuširanje

Ako ste odlučili da imate seks u kadi ili pod tušem, nemojte da vodite ljubav dok na koži imate sapun ili gel za tuširanje. Ako neko sredstvo, poput gela za tuširanje, dospe u vaginu, može da dođe do bakterijske infekcije. Zato se seks dok ste nasapunjani ne preporučuje.

(Kosmopoliten)

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

Ni na suhom sa svakim

23.08.2019 20:16

Odakle ova tema ne znam. A morski psi, smrad u vodi itd? Sa mnom nema šanse niti na suhom. Nađi nešto o ranama kod bolesnika koje se dobivaju od nekretanja, ležanja. Potom o demenciji kod mladih itd.

Razumijes li bar ti ovo sto si napisao

Zoran

26.08.2019 22:14

Joja

24.08.2019 20:02

Nema problema ako dobro dihtuje.

Ahtung dihtunga.

Re

26.08.2019 14:03

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.