Maloljetnik oteo gradski autobus i provozao ga

Mladić, prema nezvaničnim informacijama maloljetnik, juče je u popodnevnim satima, u toku taksi blokade, ukrao autobus na liniji 59, koji drži Konzorcijum privatnih prevoznika, i njime se vozio od Autokomande do Vidikovca.

  • Vijesti
  • Srbija


Kako se nezvanično saznaje, vozači su brzo primijetili da autobusa nema, pozvali su policiju i kradljivac je uhvaćen. O ovom propustu vozača na liniji 59 niko nije želeo da priča, sem da potvrdi da se zaista dogodio. Ali, prema nekim informacijama, riječ je o dečku koji je poznat šoferima, odnosno koji "voli da se druži i priča sa vozačima javnog prevoza".

- Nedaleko od stadiona Crvene zvezde video sam parkiran autobus 59. Malo sam se iznenadio što je parkiran, ali opet i nije bilo previše čudno, jer su sve linije bile poremećene zbog protesta. Ali, čudno mi je bilo kada sam isti taj autobus, za koji znam ko mu je šofer, video kako me obilazi kod "Dragiše Mišovića". Za njegovim volanom nije bio kolega, nego taj mladić - naveo je za Politiku vozač autobusa koji je želeo da ostane anoniman.

Ubrzo poslije toga alarmirane su druge kolege. Tada je, kako se saznaje, pozvana policija, a momak je uhvaćen na Vidikovcu. Ne zna se tačno koliko osoba je u trenutku krađe autobusa bilo u njemu jer su kružile različite informacije, od toga da je bila samo jedna starija žena do toga da je bilo nekoliko vršnjaka maloljetnog kradljivca.

Sve je, na sreću, završeno bez ozbiljnijih posledica, pogotovo ako je tačna informacija da je za volanom bio mladić bez vozačke dozvole!

(Kurir)

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

milo

15.10.2019 12:26

Dete se malo provozalo :)

Stojan

15.10.2019 14:09

Ma sta zna djete sta je autobus.

feršo

15.10.2019 15:18

A de je našao ključ da ga upali? Je li možda imao duplikat. A šta da je otišao na dužu relaciju i ostane bez goriva?De da ga natankuje? Odgovorni ljudi iz ovog preduzeća ne misle o decama. Neće deca da uče, hoće bez škole da budu vozači. Prvo u školu pa onda za volan.

Kriv je šofer štoje ostavijo kjuče u bravi za paljenje autobusa.

Lazo.16.10.2019

16.10.2019 08:24

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.